TOP
Vanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoekenVanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoeken X

Schatten van Vlieg @ Brussels Museum van de Molen en de Voeding!

29 juni 2019 - 31 augustus 2019
Ga op zoek naar een schat van Vlieg in het Brussels Museum van de Molen en de Voeding!
Neem tussen 29 juni en 31 augustus 2019 deel aan een zomerse zoektocht van ‘Schatten van Vlieg’. Volg het smaakparcours in de tentoonstelling 'Kids Menu. Een grote geschiedenis van kleine eters'. Vind je de schatkist? Dan maak je kans op heerlijke prijzen.

Venue

Musée bruxellois du Moulin et de l'Alimentation - Rue du Moulin à Vent, 21  1140 Evere

Categories

Event date & Times

Wat proef je in het Brussels Museum van de Molen en de Voeding?
Volg het smaakparcours in de tentoonstelling 'Kids Menu. Een grote geschiedenis van kleine eters'. Vind je de schatkist?
Vlieg maakte een rood, blauw en groen smaakboekje en verstopte in elk boekje heerlijke spelletjes en smaakvolle stickers.

Vlieg verstopt deze zomer schatkisten in heel Vlaanderen en Brussel. Ga op zoek naar een (of meer) van de 300 schatten van Vlieg en verken een verrukkelijk parcours. Vind je de schatkist? Dan krijg je een smaakboekje boordevol spelletjes én maak je kans op
fantastische prijzen. Wil jij ze alle drie verzamelen? Doe dan mee aan minstens drie zoektochten. Wedden dat dit smaakt naar meer?
Je kan deze zomer schatten zoeken van 29 juni tot 31 augustus.
Meer info: www.schattenvanvlieg.be

La source : Agenda.be