TOP
Advertisement
Vanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoekenVanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoeken X

Young Belgian Talent: wedstrijd finale 2018

15 december 2018 - 15 december 2018
De alsmaar groeiende en internationaal erkende Young Belgian Talent wedstrijd 2018 voor uitmuntende jonge klassieke muzikanten, vindt plaats in de legendarische Flagey Studio 4.

Venue

Flagey - Place Sainte Croix,  1050 Ixelles

Tickets

Normaal 41 €

Categories

Event date & Times

De alsmaar groeiende en internationaal erkende Young Belgian Talent wedstrijd 2018 voor uitmuntende jonge klassieke muzikanten, vindt plaats in de legendarische Flagey Studio 4.

Dit gala event belooft een avond te worden gevuld met persoonlijke verhalen, passie, drama en fantastische muziek. Alle toeschouwers krijgen de gelegenheid om een persoonlijke boodschap aan hun favoriete muzikant over te brengen en, samen met een professionele jury, de winnaar uit te kiezen.

Behalve de hoofdprijs van 1000€ voor de winnaar, zullen de vijf finalisten kunnen genieten van financiële ondersteuning, professionele coaching, CD- en video-opnames, concerten en nog veel meer.

Dit alles tot een leeftijd van 25 jaar.


De voorzitter van de YBT jury 2018, Professor Jean-Claude Vanden Eynden zal bijgestaan worden door andere gerenommeerde professionele muzikanten, de vorige winnaar Vilmos Csikos, vertegenwoordigers van de media en Harley Lovegrove, oprichter en voorzitter van YBT.

Young Belgian Talent vzw is een niet winstgevende stichting, opgericht ter ondersteuning van jonge klassieke muzikanten.

Young Belgian Talent

€ 41 > 5

La source : Agenda.be