TOP
Vanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoekenVanwege het coronavirus worden veel evenementen en demonstraties geannuleerd. Voor meer informatie nodigen wij u uit om de evenementwebsite te bezoeken X

Zinneke Parade 2018

12 mei 2018 - 12 mei 2018
Zinneke is een project dat ruimte creëert voor ontmoetingen tussen bewoners, verenigingen, scholen en artiesten.
Die zin om samen originele ideeën uit te werken en tot leven te brengen, wordt om de twee jaar op uitbundige, feestelijke wijze geïllustreerd tijdens de Zinneke Parade. Het thema van deze tiende Parade is “illegal”.

Venue

Divers lieux à Bruxelles - Divers lieux à Bruxelles 1000 Bruxelles,  1000 Bruxelles

Categories

Event date & Times

Zinneke is een project dat ruimte creëert voor ontmoetingen, samenwerking en creativiteit. Het bevordert de artistieke en sociale dynamiek tussen bewoners, verenigingen, scholen en artiesten uit verschillende wijken in Brussel en daarbuiten.
Heel wat artistieke projecten ontspruiten uit ideeën, voorstellen of de verbeelding van deelnemers aan ateliers. De ateliers zijn ontmoetingsplaatsen voor mensen die elkaar anders nooit zouden leren kennen. In die oases van creativiteit wordt constant gewerkt aan nieuwe manieren om collectieve solidariteitsacties op touw te zetten. Die zin om samen originele ideeën uit te werken en tot leven te brengen wordt om de twee jaar op uitbundig feestelijke wijze geïllustreerd tijdens de Zinneke Parade.

La source : Agenda.be

Waar eten we na het evenement?