TOP
Website contact  Send message

Le Fair Play in Sint-Pieters-Woluwe
 

Al meer dan 50 jaar leeft de hoek van Maurice Liétart Street en St-Hubert Street op het ritme van Fair Play. Gepensioneerd in de zomer van 2017 door een groep vrienden, ICHEC alumni voor het grootste deel, heeft deze plek zijn pracht herwonnen!
 

Regelmatig bezocht door stamgasten, studenten, hockeyers en andere sportlieden, jonge (en niet zo jonge) dynamische leidinggevenden, biedt dit brouwerij-restaurant een eenvoudig maar gevarieerd menu aan eenvoudige maar gevarieerde prijzen. Naast het gerecht van de dag (12,50€ lunch), zullen prachtige grills de meest veeleisende fijnproevers bekoren.
 

Of het nu in de sfeer "brasserie" van de begane grond is of rustiger in het "restaurant van boven", iedereen vindt zijn plek in dit etablissement waarvan de roem bekend is. Als de zon schijnt, wordt het terras bestormd voor een drankje en / of een goede maaltijd met vrienden.
 

Wanneer voetbalwedstrijden of tenniswedstrijden de schermen binnendringen, is het langs de bar die de lekkerste opmerkingen maken, in een Fair Play-sfeer natuurlijk! Wat het weer ook is, we staan ​​nooit alleen op de beurs, het is altijd de verzekering van een goede tijd! "