TOP
HOMEPAGE 2 More Furniture

HOMEPAGE 2 More Furniture Een winkel van multimerken die over bekend is voor elke smaak

Website contact  Send message
Startpagina is de gedurfde keuze om eigentijds design op de voorgrond te plaatsen. Een unieke locatie (op de hoek van de Pagestraat en de Waterloosesteenweg) en elegante Italiaanse en Scandinavische merken zijn slechts enkele van de belangrijkste troeven waarmee de eerste winkel zich kan vestigen en zijn eigen identiteit kan creëren.

Homepage Ixelles biedt designmeubelen die wereldwijd gekend zijn zoals het Italiaanse merk Kartell, gespecialiseerd in plastieken materialen, Alki, een Baskisch merk van massief houten meubelen, Moroso met de bekende designer Patricia Urquiola , MinottiItalia met zijn opslagsystemen, het alom bekende Fatboy, Lamm met de plooistoel Piana en nog veel meer... Om de verlichtingcollectie Kartell ontworpen door Ferruccio Laviani te vervolledigen, nodigt Homepage u uit om het Deense merk van verlichting Lightyears te ontdekken: luchters, bureaulampen en lampen op een voet zijn tentoongesteld in verschillenden maten en kleuren.

U vindt tal van geschenkideeën bij de accessoires van Menu, Eva Solo, Eno en de geparfumeerde kaarsen Welton London.

De merken in onze winkel : Kartell, Hay, Design House Stockholm, Lightyears, Ok Design, Red Edition, Fatboy, Alki, Wastberg, Normann Copenhagen, Menu, Eva Solo, Eno, Forge de Laguiole, Tivoli, Geneva, Brionvega, LSA, Welton, Biegert & Funk, Mu de Mireille Ahn. 

Homepage Ixelles, dat is ook...

De liefhebbers van goed geluid kunnen de uitzonderlijke kwaliteit van de audiosystemen van de Tivoli radio's testen, de onvergelijkbare kwaliteit van de systemen Geneva XS, S, M, L of XL en de klassieke vierkante radio's van Brionvega. Homepage biedt ook koffers met Laguiole messen, ontworpen door Andrée Putman, Jean-Michel Wilmotte, Philippe Starck, Eric Raffy en andere. Stoelen, fauteuils, canapés, taboeretten, eet- en bureautafels, bureaumeubilair, meubelen voor binnen en buiten, verlichting, accessoires, kaarsen, horloges, tafelkunst, u vindt alles bij!

Vergezel ons op facebook of op onze website www.dcorner.be om al onze collecties te ontdekken. Kun je ons bereiken per email : [email protected]