TOP
Hôtel Chambord ***

Hôtel Chambord *** Een driesterren art decoration-hotel voor een 100% Belgisch verblijf

Website reservations  Reservations contact  Send message
Hotel Chambord is een luxueus Art Deco 3-sterrenhotel in een van de chicste Brusselse wijken. Een attent team stelt alles in het werk om de klanten tevreden te stellen, zowel zakenlui als toeristen en residenten.

3-sterrenhotel in Brussel

De vierenzestig mooie kamers en de hedendaagse inrichting genieten van een moderne uitrusting: bureau, rechtstreekse telefoonlijn, gratis snelle Wi-Fi, LCD… Om je dag aangenaam te beginnen, is er een Amerikaans ontbijtbuffet met koude en warme gerechten, gebakjes en vers fruit. Er zijn twee functioneel ingerichte vergaderruimtes met heel wat didactisch materiaal: internettoegang, beamers, flipcharts, scherm, draagbare PC, podium, microfoons, laser pointer, audio en video/DVD recorder, LCD-projector. Er is zelfs airconditioning.

3-sterrenligging

Hotel Chambord is ideaal gelegen in de 'koninklijke wijk'. De mooiste culturele bezienswaardigheden liggen vlakbij: de Zavel met zijn antiquairs, het Koningsplein met het paleis en het park, het Museum voor Moderne Kunsten, het Magrittemuseum, het Museum voor Schone Kunsten, de bekende Grote Markt. Net zoals de boetieks, restaurants, cafés en bioscopen van de bovenstad (Louisa - Naamsepoort).

3-sterrenservice

Receptie 24u/24u open, reservaties vliegtuig - trein - taxi, bureau City Tour, kluisjes, babysitting service, nieuwkuis, medische bijstand…

Bij Hotel Chambord is alles gericht er op gericht het je gemakkelijk te maken en je een onvergetelijk verblijf te bezorgen.