TOP
Let op: alle restaurants en bars in België zijn tot 3 april gesloten vanwege de Corona Virus-epidemie X
Hôtel Métropole *****

Hôtel Métropole ***** Hôtel Métropole *****

Website contact  Send message
Hotel Métropole - uitzonderlijk goed gelegen, in het hart van het historisch centrum van de hoofdstad van Europa - is het enige hotel uit de 19e eeuw dat nog steeds operationeel is in Brussel. Het is ook opmerkelijk omwille van de kwaliteit van de geleverde diensten en de inrichting.

Hotel Métropole*****

Hotel Métropole***** Het is een waar museum uit de Belle Epoque. De receptie in Franse Renaissance stijl leidt u naar een hall in Empire stijl. Het brasserie-restaurant Café Métropole verwelkomt de klanten in een Art Nouveau kader met behoud van de oude decors. Geniet van een historisch kader in het stadscentrum en blijf toch verbonden met het moderne comfort. Hotel Métropole***** is steeds een plaats geweest die verkozen werd door vooraanstaande personaliteiten die Brussel bezochten. Dat leert ons het gastenboek.

Het hotel heeft zijn authenticiteit en zijn traditionele gastvrije karakter kunnen bewaren maar het biedt eveneens moderne faciliteiten en comfort. Het hotel beschikt over 286 kamers, 23 ruime suites, een bar "Le 31", "Café Métropole", een fitnessruimte, 21 moderne en volledig uitgeruste vergaderruimtes voor events met 5 tot 500 gasten (waaronder het Metropole Executive Center). Hotel Métropole is een unieke plaats waar u al uw vergaderingen en/of feesten kan laten plaatsvinden.

Er zijn verschillende forfaits zoals de "Metropole Express" aan 80,00 euro per deelnemer, de "Metropole Classical" aan 80,00 euro per deelnemer, de "Metropole Brasserie" aan 85,00 euro per deelnemer en ook de «Metropole Exclusive» aan 90,00 euro per deelnemer.

Bar "Le 31"

Bar Le 31 is gelegen in de majestueuze hall van Hotel Métropole. Het is meer dan gewoon een bar. Het is "The place to be" in het stadscentrum. De bar is onlangs gerenoveerd in een unieke eind 19e eeuw-moderne stijl. Hier kan u terecht voor aangename momenten in een nieuw prestigieus decor. De gekleurde fresco's, het nieuwe meubilair, ontworpen door Sandrine Saint Hilaire van Cartisane Décor, de verlichting in Belle Epoquestijl, de majestueuze luchter van Val-Saint-Lambert geven voldoening aan de klanten die op zoek zijn naar comfort, luxe en intimiteit. Open van dinsdag tot zaterdag van 17u00 tot 01u00. Gesloten op zondag, maandag en feestdagen. Happy Hour: van dinsdag tot donderdag van 18u00 tot 19u00 (1 + 1 gratis).