Hotel Metropole Brussels

Hotel Metropole Brussels

Hotel Metropole Brussels

31 Place de Brouckère 1000

Sinds de opening in 1895 en met zijn unieke locatie in het hart van de stad, heeft het Hotel Metropole het grootste hotelinterieur in Brussel. Bij het binnenkomen van de majestueuze lobby met zijn originele kroonluchters, grote houten receptie en de antieke lederen sofas, begint het rijke welkom. Bij het Hotel Metropole voelen gasten de geschiedenis weer tot leven, met de essentie van de hedendaagse gastvrijheid van vandaag. Hotel Metropole is beroemd voor de charme en de warmte van zijn welkom, de verfijning van zijn keuken, de schatten van zijn kelder en de elegantie van zijn bar. Goed gelegen in Brussel, de hoofdstad van Europa, is het Hotel Metropole op een steenworp afstand van de historische bezienswaardigheden van de stad: de prachtige Grote Markt, de Koninklijke Muntschouwburg, de kathedraal van Sint-Michiel en de grote musea. Hotel Metropole: Uniek & historisch -Gelegen in het hart van Brussel -Op loopafstand van bars, restaurants en museums -Gratis Wi-Fi -262 kamers, waaronder 22 Suites -Gratis minibar (6 dranken per verblijf) -Roomservice 24/7 -Conciërgebalie -Cafe Metropole - Ontdek de typische Belgische gastronomie. Brasserie en terras -Gemakkelijk te bereiken vanaf de internationale luchthaven van Brussel: 25 minuten met de bus of trein (15 km / 9 mijl)
  • +32 2 217 23 00

  • Bezoek de website

  • routebeschrijving

    Place de Brouckère , 31 - 1000 Bruxelles

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]