TOP
IEPSCF Uccle

IEPSCF Uccle Kwaliteitstrainingen om u voor te bereiden op de werkende wereld

Website contact  Send message
I.E.P.S.C.F. is de plaats voor al je opleidingen. Geniet van hoogstaande opleidingen in het kader van sociale promotie!

Denk vanaf vandaag aan je professionele toekomst. Onderscheid je van de rest met een degelijk cv met competenties die een must zijn op de arbeidsmarkt: talenkennis, kennis van informatica, boekhouden, handel, beheer, bouw...

 

Een of meerdere talen

De troef die je zeker in huis moet hebben voor een interessant profiel op de arbeidsmarkt, is de kennis van een of meer talen. In welke Brusselse sector je ook wil terechtkomen, je kunnen uitdrukken in andere talen is geen luwe, maar een noodzaak. I.E.P.S.C.F in Ukkel organiseert taallessen naargelang je noden: Nederlands, Engels, Duits, Arabisch, Spaan, Frans, Italiaans. Het doel van I.E.P.S.C.F? Er voor zorgen dat je je spontaan kan uitdrukken in een taal naar keuze. De benadering van het instituut is origineel en doeltreffend. Hier leer je talen op een actieve en dynamische manier. Heb je al een aanvaardbaar niveau en wil je vooruit? Neem dan deel aan de conversaties in Engels en Nederlands. 's Avonds of op zaterdag kan je deelnemen aan actieve discussies tijdens dewelke je de taal kan oefenen. Wil je intensieve taallessen? Schrijf je dan in voore avondcursussen bij I.E.P.S.C.F. Je evolueert snel en doeltreffend.

 

Een opleiding volgen: de cursussen van I.E.P.S.C.F. Ukkel

Behalve taallessen organiseert het Institut d'Enseignement de Promotion Sociale de la Communauté Française d'Uccle heel wat praktische opleidingen op secundair en hoger niveau. Volg opleidingen om om te gaan met de realiteit van e arbeidsmarkt: bachelor in de boekhouding, bachelor in de informatica, bachelor in de bouw, bachelor in het tekenen van staalconstructies en mechanische constructies, bachelor in de elektromechanica... Wie opteert voor de opleidingen van I.E.P.S.C.F. in Ukkel, kiest voor een kwaliteitsvolle omkadering en een up to date leerproces dat voor iedereen toegankelijk is.