TOP
Istituto Italiano di Cultura Bruxelles

Istituto Italiano di Cultura Bruxelles De hele Italiaanse cultuur op één plek

Website contact  Send message
Lessen Italiaans in Brussel volgen bij 100% Italiaanse docenten, maar ook de cultuur van het land ontdekken tijdens fototentoonstellingen, concerten en films, dat kan allemaal bij het Istituto Italiano di Cultura. Benvenuto a tutti!

Italiaanse lessen

Met drie sessies per jaar, verschillende mogelijke uurroosters en een uitgebreide keuze: recht, politiek, kunstgeschiedenis, schrijflabo, literatuur, lectuur, cinema, uitspraak, de verschillende niveaus (beginner, standaard, intensief gedurende 15 uur per week) en zelfs privélessen… er is zonder twijfel een opleiding voor jou! Om Italiaanse kinderen onder te dompelen in hun cultuur, zijn er theaterlessen en introducties in de muziek vanaf vier jaar.
 

Zin in een volledige onderdompeling? Het Istituto Italiano di Cultura geeft toegang tot studiebeurzen voor taalstages tijdens de zomer in Italië.
 

De andere activiteiten van het Istituto Italiano di Cultura

Je lidkaart geeft de de mogelijkheid om deel te nemen aan alle activiteiten. Het Istituto Italiano di Cultura beschikt over een tentoonstellingsruimte, een theater met 360 plaatsen, een bibliotheek met 14.000 volumes met een afdeling pedagogie, een documentatiecentrum en meer dan 500 dvd’s. Er zijn ook meerdere dagbladen en magazines beschikbaar om te lezen.

 

Het Istituto organiseert geregeld filmvoorstellingen, theaterstukken, conferenties, concerten, literaire ontmoetingen, seminaries en festivals die allemaal bijdragen tot de culturele en taalkundige verrijking van de studenten.
 

Zelfs de koffie is er echt Italiaans!