TOP
Kamilou - Arts-Loi

Kamilou - Arts-Loi

contact  Send message

Kamilou heet u welkom in de drie cafetaria’s in Brussel, Elsene, en Vorst, waar u kunt genieten van gezonde, huisgemaakte en seizoensgebonden gerechten, gemaakt met zorg voor de omgeving. Kamilou biedt ook een cateringservice aan, aangepast aan uw voorkeuren.

De cafetaria's van Kamilou in Mundo-B in Elsene, Mundo-J in Brussel en Wiels in Forest, bieden gezonde producten aan van eerlijke handel en biologische landbouw, de producten zijn geteeld met de grootste zorg voor het milieu. Op het menu staat een culinair ontbijt, gevarieerde schotels om zelf samen te stellen, een ruime keuze aan zelfgemaakte quiches, verleidelijke desserts en recepten van nieuwe wereldkeukens. Eén ding is zeker, op de kaart van Kamilou kun je ontsnappen uit de werkelijkheid voor een ontbijt of lunch, maar ook voor een koffiepauze. De gerechten zijn ter plaatse te proeven of af te halen. Donderdag is Veggie Donderdag, de vegetarische kaart van Kamilou staat in de schijnwerpers.

Kamilou, de ideale oplossing voor uw evenementen

Of u nu een zakenlunch, een zakelijke bijeenkomst, een cocktailreceptie, een verjaardag of een ander event organiseert, Kalmilou biedt de cateringservice aan. Het aanbod is aangepast aan uw vraag en bezorgd op de plaats naar keuze, om te genieten van smakelijke en gezonde recepten voor gelukkige collega’s en gasten.

Kamilou, een toegewijd restaurant

Het is niet zonder reden dat de cafetaria’s van Kamilou zijn gevestigd in de locaties van Mundo-B en Mundo-J, de eerste centra voor duurzame ontwikkeling in België. Naast het gezond koken en pleiten voor een meer respect voor het milieu, zet Kamilou zich in voor een sociale economische aanpak voor mensen die al lang werkeloos zijn door ze een baan aan te bieden. Als lid van Brusselse inwoners voor duurzame voeding (RABAD), is Kamilou in contact met boeren, distributeurs, restaurants en Ngo’s, dit netwerk helpt hem bij het ontwikkelen van een steeds smakelijkere en duurzame keuken.