TOP
Kiddy & Junior Classes

Kiddy & Junior Classes De verzekering van een leer van kwaliteit, onderwezen door inboorlingen

Website contact  Send message
Kiddy & Junior Classes is al meer dan 30 jaar dè plaats om kinderen in Brussel talen te leren!

Jaarlijks volgen duizenden kinderen de taallessen van deze school in Brussel. Niet alleen op woensdag en zaterdag, maar ook tijdens taalateliers op school of tijdens de stages Kiddy & Junior Classes. Deze vzw verwelkomt uw kinderen van 3 tot 18 jaar voor taallessen (Duits, Engels, Chinees, Spaans, Frans, Grieks, Italiaans, Nederlands of Russisch).
 

Kiddy & Junior Classes : de activiteiten

Behalve talen leren kunnen uw schatjes ze gemakkelijk assimileren door deel te nemen aan aanvullende activiteiten zoals golf, EHBO, musical,... Leren door zich te vermaken en zich vermaken tijdens het leren, daar hebben uw kinderen recht op dankzij een dynamisch en toegewijd team. U kunt rekenen op de beste specialisten of profs om uw kinderen te omkaderen en om hen taallessen te geven in Brussel.
 

Reguliere cursussen tijdens het schooljaar, 1,50u les per week op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag. Stages (externaat of internaat) tijdens de schoolvakanties. Drie formules:
 

  • Halftijdse stage (3u taal per dag)
  • Onderdompeling (6u taal per dag)
  • Taal + activiteiten (3u les + 3u activiteiten)
     

Ook al zijn er activiteiten, de vzw Asbl Kiddy & Junior Classes legt het accent op de taallessen en het leren van talen! Aarzel dus niet langer en biedt uw kinderen de mogelijkheid om de wereld met woorden te ontdekken!
 

Bent u ook geïnteresseerd in taallessen in Brussel? Op hetzelfde adres organiseert het centrum Language Studies International taallessen voor volwassenen. Klik hier voor meer inlichtingen Language Studies International