TOP

Kids' Computer Club

Avenue René Gobert, 31, 31
1180 Uccle

Kids' Computer Club

De Kid's Computer Club is een bijzondere plaats, eenmalig in zijn aard. Wij bieden een werkelijke leerervaring, een opening op de brede en altijd veranderende wereld om de ontwikkeling van uw kind te bevorderen, alsook zijn succes op school.

Er is een breed en gevarieerd aanbod van mogelijkheden. De warme en familiale sfeer van dit huis vol charme, de deskundigheid en de trouw van de leerkrachten, de opbouw en de leermethodes ...dit alles vormt de basis van een filosofie die nu al 30 jaar wordt toegepast door Marie Claire en haar ploeg.

Wij bieden taallessen (Engels, Nederlands, Frans, Spaans, Duits en Chinees); lessen van kunst en kunstgeschiedenis, modeontwerp, filmkunst, muziek en van DJ; sportlessen in basketbal, judo en ritmische gymnastiek; en natuurlijk informatica: met speciale programma's voor de kleinsten vanaf het 4de levensjaar en we helpende kinderen van het lagere of middelbaar onderwijs om mee te kunnen in deze vaste en stelselmatig veranderende wereld van technologie.

Ervaring, deskundigheid en innovatie maken van de Kid's Computer Club een echt leercentrum voor allen, vanaf 3 jaar voor de kleinen, maar ook voor de jeugd en voor volwassenen. Veel is er veranderd sinds de start 30 jaar geleden, behalve één: Kid's staat voor kwaliteit.