TOP
La CityClinic CHIREC Louise

La CityClinic CHIREC Louise City Clinic Chirec Louise

City Clinic Chirec Louise, een polikliniek in hartje Brussel, maakt deel uit van het ziekenhuisnetwerk CHIREC, dat bestaat uit de ziekenhuizen Edith Cavell, Park Leopold, Sint-Anna Sint-Remi in Brussel en het ziekenhuis van Braine l'Alleud - Waterloo.

Globale ondersteuning bij City Clinic Chirec Louise

Consultaties op het vlak van dermatologie, ORL, gynaecologie, cardiologie, oftalmologie, orthopedie, tandheelkunde en nog heel wat andere disciplines zijn mogelijk van 7u30 tot 20u00. Je kan er ook terecht voor bloednames en medische beeldvorming, en voor preoperatieve onderzoeken en check-ups. Bovendien zijn er multidisciplinaire teams voor een globale opvolging en kan je voor alles terecht op dezelfde plaats. Je vindt er ook de borstkliniek, de kliniek voor multiple sclerose, de obesitaskliniek... 

Moderne uitrusting

De polikliniek City Clinic Chirec Louise beschikt bijvoorbeeld voor de eenheid tandheelkunde over hoogtechnologische apparatuur, waaronder de CT Cone Beam, een 'mini scanner' voor een heel precieze, snelle en onmiddellijke diagnose.

Een gepersonaliseerde relatie

Door de gepersonaliseerde relatie zet City Clinic Chirec Louise ook in op het comfort van de patiënten. Je kan er terecht op een openbare parking onder het gebouw.

CHIREC

In 2017 zal CHIREC zich concentreren op drie sites (een nieuw ziekenhuis op de site Delta, het ziekenhuis Sint-Anna Sint-Remi en het ziekenhuis van Braine l’Alleud-Waterloo) en op meerdere poliklinieken om verder te voorzien in een kwaliteitsvol aanbod in de buurt.

Contact & Location

Categories

Branches

Opening Hours

Today (Tuesday) Open

Monday 07:30 - 20:00
Tuesday 07:30 - 20:00
Wednesday 07:30 - 20:00
Thursday 07:30 - 20:00
Friday 01:30 - 20:00

Nabije adressen