TOP
Advertisement
La Cueva de Castilla / Al Matbakh

La Cueva de Castilla / Al Matbakh Een culinaire en artistieke ontsnapping in een gezellige omgeving

Gelegen op het prachtige plein van het gemeentehuis van Schaerbeek ligt restaurant, met een Spaanse en Oosterse keuken.

Spaanse, Oosterse en Mediterraanse smaken
 

Als u voor de Spaanse kaart kiest, biedt het restaurant gerechten waarin de smaken uit de vier hoeken van het Iberische schiereiland zich vermengen met de grote klassiekers uit de familiekeuken. Wat de wijn betreft, schenkt het restaurant wijnen uit verschillende regio’s zoals la Rioja, Robeira del Duero, Cariñena, … En als u de Oosterse gastronomie wilt ontdekken: het restaurant laat u de grote klassiekers van het culinaire erfgoed van Noord-Afrika en Libanon beleven, en geeft er een creatieve en originele draai aan. Wat de wijnkelder aangaat, is er voor ieder wat wils: merken met krachtige en geraffineerde aroma’s, suave en zacht, of bloemig en exotisch. Als u van zoet houdt, kunt u uit vele desserts kiezen waaronder Catalaanse crème brûlée en ijs, zoals die met de smaak Turrón van Alicante.
 

Tajines

Aan het roer van dit paleis vol heerlijkheden staat Roberto Ponté, die er al bijna 20 jaar werkt. We raden overigens de specialiteiten van de tajine op Roberto’s wijze aan: met groenten, vis, lam of kotelet. Uw smaakpapillen zullen zich er tegoed aan doen!
 

Ruime keuze
 

U heeft het wel begrepen toen u de heerlijke paella’s, couscous, tajines, een ander gerecht of vele desserts voorbij zag komen: het restaurant biedt een ruime keuze. Daarbij zijn de gebruikte producten verfijnd en van het seizoen. Dankzij deze formule zult u een reden hebben om terug te keren om een gerecht dat u kent weer te proeven of om andere smaken te ontdekken en u te laten trakteren op een gevarieerde maaltijd.
 

Parkeerservice
 

Voor uw gemak beschikt het restaurant over een parkeerservice. Uw auto wordt op de parkeerplaats voor het restaurant gezet.