TOP
Le Variétés

Le Variétés Bijeenkomst in de middag of in de nacht in deze brouwerij van karakter

Website reservations  Reservations contact  Send message
Le Variétés ligt aan de voet van de fameuze paquebot Flagey. De inrichting is gebaseerd op de binnenhuisdecoratie van het oude 'Maison de la radio'.

Zo vind je hier de bekende 'Zebrano'muren die doen denken aan de jaren 30, dezelfde stoelen en wandverlichting als die in het gebouw. Dankzij de grote ramen eet je hier in een heldere ruimte waar je een heel kosmopolitisch cliënteel ontmoet. Le Variétés trekt een heel verscheiden cliënteel aan en loopt vol en leeg op het ritme van de optredens en evenementen in de buurt.
 

Het braadspit van Le Variétés

De hoekige zaal ligt rond een volledig open keuken waar de meesteres van het huis troont, namelijk een weelderig braadspit van waar de specialiteiten van het huis komen. Kip aan het spit en hammetje met mosterd zijn de toppers van de brasserie.
 

Brasserie Le Variétés bereidt een eenvoudige met smaakvolle keuken die Belgisch en Frans combineert. Een speciale vermelding is weggelegd voor de rundstartaar met tuinkruiden. Een specialiteit van het huis, net zoals de chocolade moelleux. Een van de beste in de hoofdstad! Hier vind je ook een mooie kaart met wereldwijnen aan een democratische prijs. 's Middags (van maandag tot en met vrijdag) wordt er een heerlijke tweegangenlunch bereid aan 19 euro.

 


Le Variétés heeft een terras op Flagey

Zodra het mooi weer is, verwelkomt Le Variétés je op het terras aan de voet van de Heilig-Kruiskerk, aan de kant van het Flageyplein. Voor de lunch of het diner, je beleeft er gezellige momenten met een prachtig uitzicht op de vijvers van Elsene.


Parking onder het Flageyplein