TOP

Fils à Papa (Les)

Chaussée de Waterloo, 1484, 1484
1180 Uccle

Fils à Papa (Les)

Fils à Papa (Les)
Telephone Website contact  Send message
Maxime en Sébastien verwelkomen je bij Les Fils à Papa met een traditionele keuken met Aziatische accenten en in een moderne sfeer.

De keuken van Les Fils à Papa 

Les Fils à Papa bereidt een klassieke Franse keuken met enkele Aziatische en Mediterrane toetsen. Een heerlijke carpaccio van rode tonijn met pesto, gegrilde kabeljauw met truffeljus, een uitstekende tartaar op zijn Italiaans of verloren briochebrood met esdoornsiroop: heel wat gerechten bereid met creativiteit en kennis van zaken tot groot plezier van je smaakpapillen. De zaak is open sinds 2009 en verzekert kwaliteitsvolle gerechten en een hoogstaande service, dit alles aan heel aantrekkelijke prijzen.

Het kader van Les Fils à Papa

Les Fils à Papa is dagelijks open, 7 dagen op 7, en is gevestigd in een volledig gerenoveerd charmant huis. Aan de muren hangt een collectie zwart-witportretten van bekendheden, getekend Anthony Delon. 

De plaats nodigt je in de zomer uit om te genieten van de heerlijke keuken op het terras met 40 plaatsen. Voor een aperitief, een aangenaam diner met zijn tweetjes of met collega's in een prachtige tuin. Voor events is er op de eerste verdieping een zaal voor achttien personen (met rookruimte). Restaurant Les Fils à Papa biedt ook een interessante formule aan 29,50€ per persoon voor verjaardagen en andere gelegenheden.

Laat je in de bekende wijk Prins van Oranje in Ukkel verleiden door deze kleurrijke en smaakvolle sfeer om een glaasje te drinken of te genieten van de lunch, het diner of een formule. Les Fils à Papa is ongetwijfeld een uitzonderlijke plaats die je zeker moet ontdekken!