TOP
Louise Medical Center

Louise Medical Center Alle gezondheidsspecialisten op één plek

Website contact  Send message
Het Louise Medical Center biedt een volledig gamma medische en paramedische diensten in een moderne, kwaliteitsvolle omgeving.

De patiënten worden van A tot Z opgevolgd door een team dat bestaat uit ongeveer honderd medici en paramedici die gekend zijn voor hun vaardigheden en die ook voor andere Brusselse ziekenhuisstructuren werken.

Het Louise Medical Center is zonder twijfel een van de grootste private medische structuren in de regio Brussel-Hoofdstad. Het is prachtig gelegen op de mooie Louisalaan. Onze uren zijn vergelijkbaar met deze die in heel Brusse worden toegepast. We zijn van maandag tot en met vrijdag open van 7u00 tot 21u00 en op zaterdag van 8u30 tot 18u00.

De check-up

De check-up is een van de opvallende diensten van het centrum, het is uniek in Brussel. Het Louise Medical Center voert in een ochtend een algemene check-up uit: je komt ’s morgens toe, gaat langs bij ongeveer twaalf artsen en gaat weer naar huis met een globaal beeld van je gezondheidstoestand.

Een van onze artsen geeft je een gepersonaliseerde update om je resultaten te evalueren en advies te verlenen.

De diensten van het Louise Medical Center

Eerst en vooral is er alles wat de traditionele geneeskunde aangaat: ORL, cardiologie, gastro-enterologie, oftalmologie, gynaecologie, dermatologie… We bieden ook alles wat preventief is: diverse doorlichtingen, mammografie, radiologie, osteodensitometrie, kankeronderzoeken, gastroscopie, colonoscopie…

De vrouwenkliniek met een spoedafdeling gynaecologie, de esthetische kliniek (Botoxinjecties, plastische chirurgie, dieetleer), de welzijnskliniek (voeding, psychologie, kine) en zelfs een afdeling kleine spoedgevallen waar een van onze artsen je binnen het halfuur behandelt.

Zonder ons laboratorium te vergeten waar je zonder afspraak elke dag van 7u00 tot 16u00 terechtkan voor een bloedname.