TOP
Mac Phil Tailor

Mac Phil Tailor

Rue Bâtonnier Braffort, 2
1200 Woluwe-Saint-Lambert

Mac Phil Tailor

contact  Send message
In 1974 opende de eigenaar, Marc Philippars, zijn winkel Mac Phil in de buurt van de Europese instellingen, wijk Tongerenstraat, Jubelpark.

Toen was de winkel 50m² groot. Maar al snel vereiste het succes van de elegante, kwaliteitsvolle mannencollecties uitbreiding en grote renovaties. Momenteel is de winkelruimte groter dan 200 m², verspreid over twee niveaus.

De beste Italiaanse merken

De evolutie van de markt van de mannenmode leidde er geleidelijk toe dat er hoofdzakelijk nog werd gewerkt met de beste Italiaanse merken die voornamelijk in Noord-Italië zijn gemaakt. In 1992 ontwikkelde het huis het merk Corneliani, kledij van hoge kwaliteit. Er is een heel nauwe samenwerking tussen de twee huizen. Zo zijn er bijvoorbeeld geregeld verplaatsingen naar de fabriek Corneliani in Mantova om er opleidingen te geven over het opnemen van maten. Het Huis Mac Phil is marktleider van het merk Corneliani in België. We bieden ook andere merken aan zoals Van Laack, Paul&Shark, Armani jean's, Lanvin, Dalmine, Mabrun, Gran Sasso, Vigano, Fratelli Rossetti... De filosofie van ons huis is kwaliteit, een niet opzichtige elegantie, een comfortabele snit en de mooiste materialen. Ons atelier voor herstellingen staat onder leiding van een in Parijs gediplomeerde kleermaker.