TOP
La Manufacture

La Manufacture Laat ze je charmeren met hun menu op hun plaats met geschiedenis

Website contact  Send message
La Manufacture bevindt zich in de oude ateliers van het leerwarenmerk Delvaux, halfweg tussen de Beurs en het Kanaal. Dit restaurant beschikt over 2 zalen voor diners, cocktails en seminaries. Op het gelijkvloers kunnen er 140 gasten tafelen en in de mezzanine 120.

La Manufacture restaurant : de plaats

Het restaurant La Manufacture is gesticht in 1990 en trekt aan wegens zijn interieur (uitsluitend vervaardigd uit niet-synthetische stoffens) en dankzij het geweldige gevoel van comfort en verlichting, met 2 verdiepingen en 230 couverts en, in de zomerperiode, een bamboetuin voor 80 gasten.

La Manufacture : de menu

Franse keuken met een oosterse toets, subtiel overgoten met parfums van over de hele wereld, zonder natuurlijk het Franse aanbod te vergeten. U zal gegarandeerd verrast zijn! Menu's voor groepen (aperitief, wijn en koffie inbegrepen) en lunch (twee gangen en koffie). Receptie- en banketzalen. Gelieve te reserveren.

The Loft

La Manufacture verwelkomt u op zijn ongewone locatie op de tweede verdieping: de Loft. Een unieke setting van 300m² en 50m² terras dat bruikbaar en flexibel is. Het hok is beschikbaar voor elk evenement en kan tot 250 mensen ontvangen voor een cocktail. Je kunt er allerlei soorten evenementen organiseren: persconferenties, vergaderingen, productdemonstraties, tentoonstellingen, kunsttentoonstellingen, modeshows, fotoshoots ... De Loft kan ook worden gebruikt voor een presentatie, een conferentie, een algemene vergadering, een persontbijt ... voor een publiek van 80 personen.