TOP
Mig's  World Wines

Mig's World Wines De grot van Ali Baba voor alle liefhebbers van alcoholische dranken

Website contact  Send message
Mig’s World Wines, dat is de grot van Ali Baba voor de liefhebbers van alcoholische dranken. Wijnen, sterke dranken en bieren van diverse oorsprong en van alle prijsklassen zijn uitgestald op de rekken van deze zaak vlak bij het Stefaniaplein in Elsene.

Wijnen, bieren en sterke dranken van hier en elders

Frans, Spaans, Italiaans, Australisch, Zuid-Afrikaans: bij Mig’s World Wines vind je wijnen uit bijna heel de wereld. In deze zaak staan meer dan 700 wijnen uit meer dan 35 landen uitgestald. En om je te helpen bij je zoektocht naar de zeldzame parel die je zintuigen zal beroeren, kan je rekenen op Mig, Xavier, Lucy en Christian. Een ervaren team dat, net zoals de voorgestelde flessen, kosmopoliet is… en beter wordt met de leeftijd.

Verkies je whisky, cognac of tequila? Trappisten, lambics of amberkleurige bieren? Als je Mig’s World Wines binnenstapt, sta je voor een schat: bijna 500 sterke dranken en ongeveer zestig verschillende bieren. De liefhebbers van Bacchus hebben het hier zonder twijfel naar hun zin…

 

Mig’s World Wines, om te degusteren en te leren

Mig’s World Wines is meer dan gewoon een wijnwinkel, het is een plaats voor ntmoetingen, om te degusteren, om plezier te maken en te leren. Geregeld worden er Laugh & Learn avonden georganiseerd. De geschiedenis van de wijn, de juiste wijn bij je gerechten, het onderscheid tussen verschillende druivensoorten, degustatie van sterke dranken: er is wat voor alle smaken. Wil je ontdekken? Zoek je een grand cru of een goedkoop klein flesje om met vrienden van te genieten? Mig’s World Wines heeft het antwoord, maar ook de ervaring en de glimlach! Gezondheid!