TOP

No Concept Stores - Uccle

Rue du Doyenné, 83
1180 Uccle

No Concept Stores - Uccle

contact  Send message
Sinds begin 2008 is No Concept Louise de referentie wanneer het op vrouwenmode aankomt. De huidige vrouw wil zich tegelijkertijd goed en mooi voelen in haar kledij. Daarom biedt No Concept Louise een gamma aan casual en trendy kleding.

Ontdek de nieuwste en populairste trends in een lichte en kleurrijke ruimte. Op zoek naar een complete outfit? Naar een topje? Naar een blouse? Naar een broek of een rok? Of simpelweg zin om de rekken af te gaan om dat ene hebbeding op te kop te tikken? Laat er geen twijfel over bestaan; het is bij de trendy boetiek No Concept dat je moet zijn.

Voor elk wat wils

De getoonde collecties komen uit alle uithoeken van de modewereld. Frankrijk, Italië, Verenigde Staten. Je zal je kunnen kleden in internationale, bekende merken zoals: See by Chloe, American Vintage, Berenice, Shyde, Bel Air, Paul & Jo, Lipsy London, Jérôme Dreyfuss, For All Mind Kind, Citizen of Humanity, Marc by Marc Jacobs Chaussure, Denim Studio, Bash om er maar enkele op te noemen.
Een niet onbelangrijk detail : de prijzen zijn voor iedereen betaalbaar.

En wat wens je nog meer? Accessoires?

Nood of zin in een fantasiejuweeltje ? Bijpassende schoenen? Een handtas ? Geen enkel probleem ! No Concept heeft accessoires die jouw stijl perfectioneren. Een onmisbare must om eender welke outfit af te maken. Hier vind je namen zoals Ginette NY, L Square, Jérôme Dreyfuss, en Aridza Bross.
Er zijn nog heel wat troeven om op te noemen, maar een bezoekje is zoveel meer waard dan 1000 woorden. Wacht dus niet langer...