TOP

People Bar

People Bar

contact  Send message
People Bar is een van de eerste loungebars in Brussel. Heel de week lang ontvangt men er de wandelaars, bewoners en handelaars van de wijk. Deze trendy en betoverende bar valt op door zijn bijzondere sfeer.

People Bar, een plaats om af te spreken

People Bar staat bekend voor zijn aangename ontvangst. Iedereen kan er terecht. Van de handelaar tot de voorbijganger, de bezoekers komen hier om te genieten van de aangename sfeer van deze zaak. People Bar is een restaurant en cocktailbar die op korte tijd een reputatie heeft weten op te bouwen. Na een lange werkdag of gewoon om een glaasje te drinken, People Bar is dé plaats bij uitstek om af te spreken. Bij mooi weer kan je terecht op het ruime, gezellige terras. Behalve de bijzondere sfeer, is er ook het personeel dat je op een aangename manier verwelkomt.

De muziekselectie

People Bar is onlosmakelijk verbonden met zijn muzikale sfeer. Eens de avond is gevallen, biedt de bar een uitgebreid aanbod aan muziek. Achter de draaitafel staan heel wat DJ's die ook in verschillende hippe Belgische discotheken draaien. Van deep house tot electro, sfeer verzekerd voor de Brusselse nachtraven.