TOP
Quatuor Bruxelles

Quatuor Bruxelles Het designmerk van hedendaagse meubels dat uw interesse waard is

Website contact  Send message
Quatuor, welkom thuis! Quatuor is een winkel met hedendaagse meubelen en decoratie, gelegen in Brussel (Ukkel). Behalve het eerste deco-design merk van België, is Quatuor ook een plek die een ommetje meer dan waard is!

Ontdek tientallen verschillende sferen in de showroom van meer dan 1000m2, waar je advies krijgt van een professioneel, gepassioneerd team. Quatuor, dat is ook een tweetalige online winkel (Nederlands, Frans), met duizenden producten. Een inspiratiebron voor een levendige decoratie.

Ontdek bij Quatuor meer dan 60 merken

Quator is al meer dan 10 jaar op de markt en heeft een reputatie opgebouwd rond enkele unieke producten waarbij bijvoorbeeld massief hout harmonieus samengaat met frisheid en originalitiet. Kies je eigen stijl uit onze selectie merken die je inspireren en aan je wensen voldoen.

Salons, meubelen, tuin, deco

Vier categorieën om je interieur en tuin in te richten met de beste moderne merken maar ook heel wat originele, exclusieve ideeën met merken zoals Ethnicraft, Hay, Kartell, Fermob, Tribù, Fatboy, Sits, Kristalia, Arper, Lago, Ferm Living, Muuto, Universo Positivo, Muuto, Normann Copenhagen en nog vele andere.