TOP
ESL — Séjours linguistiques

ESL — Séjours linguistiques Uw partner in taal reist de wereld over

Website contact  Send message
Bij de programma's van ESL ontdekt u een taal en een cultuur. Sinds meer dan 12 jaar, is ESL gespecialiseerd in het organiseren van stages en taalstages.

Kies het land, de lengte van uw verblijf en vooral reizen zoals u wenst.

ESL - Taal blijft voor iedereen.

ESL België biedt studenten, professionals en kinderen de mogelijkheid om een ​​taal te leren op de best mogelijke manier en in volledige onderdompeling in het land van hun keuze. Je kunt kiezen tussen verschillende taalcursussen, officiële examens maken, privélessen volgen bij een docent en dus direct getuige zijn van je voortgang. ESL - Taalreizen biedt u een passende training voor uw behoeften en uw wensen en biedt u de mogelijkheid om een ​​nieuwe cultuur te ontdekken.

ESL - taalverblijven: taalcursussen in meer dan 50 landen op 5 verschillende continenten gedurende meer dan 12 jaar. Het is de kans om een ​​uniek avontuur te leiden dankzij het advies van professionals en de betrouwbare hulp met betrekking tot de accommodatie, het visum of de reis. ESL België selecteert rigoureus taalscholen en organiseert uw verblijf in zijn geheel. Ontdek het volledige programma op kantoor in Brussel.