TOP

Sequoia - Waterloo

Sequoia - Waterloo

Website contact  Send message

Sequoia, de bio pionier in Brussel en omgeving!

Sequoia is al bijna 30 jaar een Ukkels instituut en biedt de inwoners van Brussel en omgeving het beste wat bio te bieden heeft. Dankzij de tevredenheid en de trouw van de klanten opende in 1995 in Stokkel een tweede winkel, en vervolgens in 2010 een in Waterloo en in 2014 in Waver.

Sequoia, dat zijn meer dan 10.000 bio en natuurlijke producten!

Sequoia selecteert enkel de beste producten. Het is in eerste instantie dé specialist van de versmarkt: ontdek het aanbod en de versheid in onze bio fruit- en groenteafdeling. Je vindt er plaatselijke variëteiten, seizoensproducten en vergeten groenten. Proef onze huisgemaakte en 100% bio meeneemgerechten. Zonder onze verse ambachtelijke broden en de traditionele kruidenierswaren te vergeten. Verder is er ook een assortiment welzijnsproducten: voedingssupplementen, aromatherapie, hygiëne, cosmetica, maar ook keukengerei om gezond te koken en een boekenrayon!

Sequoia, de originele versie van het leven!

Ver van de sombere, droevige en ingewikkelde wereld van de diëtiek, is Sequoia kleurrijk, aangenaam en authentiek. Om gezond en met plezier van het leven te genieten, biedt Sequoia het echte en het originele, een smaakvolle visie over gezond en goed eten!