TOP
Shadow Night Club

Shadow Night Club

Rue de la Fourche 49,, 49
1000 Bruxelles

Dans in de schaduw van blikken in de Shadow Night Club

Shadow Night Club

Op een steenworp afstand van het De Brouckèreplein ontvangt de discotheek Shadow u in een gezellig kader middenin het centrum van Brussel.

Zin om lekker los te gaan op de beste muziek van de hoofdstad ? Richting de Shadow! Een leuke discotheek waar Belgen, toeristen en expats elkaar treffen in een typisch Brusselse kelder om tot aan het einde van de nacht te dansen. De sfeer is vriendelijk en de DJ’s wakkeren het vuur aan.

Qua muziek hoort u er alle stijlen, zowel house als de grootste hits van de jaren ’80 tot nu. De Shadow, dat is ook een massa evenementen, de één nog cooler dan de ander. De discotheek is bijvoorbeeld elke donderdag van 23u tot 1u geheel gereserveerd voor vrouwen. En dames, u ontvangt een gratis glas champagne.

Overigens is de Shadow qua prijs zeer redelijk, hetgeen een goede avond uit belooft zonder zich te ruïneren. Daarnaast is de Shadow makkelijk toegankelijk en heel goed gelegen: dichtbij de bars van het centrum en makkelijk te voet bereikbaar vanaf de Grote Markt. Voor auto’s bevindt de Parking Ecuyer zich dichtbij.

Voor hen die liever de metro nemen ligt het metrostation De Brouckère op slechts enkele minuten afstand. Alle voorwaarden zijn vervuld om al zijn energie te bewaren voor een gezellig aantal uurtjes samen met vrienden. De Shadow, de discotheek die een MUST is voor het beste avondje uit in Brussel.