TOP
Shilla Sushi

Shilla Sushi Traditionele Japanse keuken

Website contact  Send message
Sinds 10 jaar bereid Shilla Sushi u het beste van de japanse keuken voor

Traditie en gezelligheid

Shilla Sushi verwelkomt amateurs van Japanse keuken al sinds 10 jaar, aan de rand van het Ter Camere bos, in een hoe van de Fréstraat en de Waterloosesteenweg.

 

Op het menu staan er sushis, sashimis en andere warme gerechten zoals teriyakis of noodels. De vis wordt elke dag vers geleverd. De zalm, integenstelling tot de meeste Japanse restaurants in Brussel die noorse zalm gebruiken, bereid Shilla Sushi haar gerechten voor met Schotse wild zalm.

 

Het plezier zal dan ook evenveel smaakvol zijn als visueel, want alle gerechten worden met zorg gebracht.

 

Als u binnenloopt bij Shilla Sushi zult u een relaxed en zachte sfeer voelen. Het interieur is sober ingericht, om u te laten reizen naar het asiatische continent. De tafels zijn zo geplaatst dat iedereen zijn comfort en gezelligheid heeft. Shilla Sushi heeft ook een speciaal hoekje voor de kinderen, zodat ze kunnen spelen.

 

Een privé salon en een terras

Sinds kort beschikt het restaurant ook over een traditioneel salon die u kunt laten privatiseren. Ingericht in de traditionele tatami stijl, kunt u deze ruimte voor 4 à 10 mensen privatiseren. En om nog verder te gaan in de ervaring zet het restaurant traditionele kleren ter beschikking voor een prachtige foto!

 

Naast het salon is er ook een leuke overdekt terrasje voor de zomer dagen.

 

Deze verschillende ruimtes zullen u een fijne moment laten beleven, ideaal voor een date avond of met de familie.

 

Als u van de huislevering wilt genieten kunt u alle gerechten van het menu mee naar huis nemen. Het restaurant maakt het ook mogelijk om voor grote events te bestellen.