TOP
Let op: alle restaurants en bars in België zijn tot 3 april gesloten vanwege de Corona Virus-epidemie X
Skievelat - Sablon

Skievelat - Sablon Bij Skievelat eten we 100% Belgisch in plaats van slikken

Website contact  Send message
Skievelat - Sablon Skievelat, een typisch Belgische brasserie! Restaurants

Skievelat is de ideale plek om een goede maaltijd te nuttigen vóór een middag of avondactiviteit

Deze Sablon-brouwerij biedt u in een moderne en vriendelijke sfeer de beste gerechten uit de Belgische gastronomie. Bij Skievelat heeft u keuze te over! Tussen een rundertartaar, een Vlaamse karbonade, witlofgratin en de stoemp van de dag... Dit zijn slechts enkele voorbeelden van zeer goede Belgische gerechten waarvan u kunt genieten.

Voor de grote eters zijn er de maxi-pastagerechten en voor kinderen onder de 14 biedt de Skievelat specifieke menu's: spaghetti, gehaktballen en steaks met friet. Allemaal ideale oplossingen voor een goede maaltijd met familie of vrienden.

Een kwaliteitsservice, die u in een goed humeur brengt

Bij de Skievelat hebben de obers het goed begrepen; u komt er om zich te ontspannen… Ze verwelkomen u met een glimlach op hun gezicht en ze staan voor u klaar, zodat u een fijne tijd beleeft. Zij zullen u ook de beste gerechten van het menu kunnen adviseren, afhankelijk van uw wensen.

Skievelat aan de Wand: ideaal vóór een avondconcert bij Paleis 12

Skievelat beschikt over een tweede restaurant, gelegen in het Wandkwartier te Laeken. Een gunstige locatie als u van plan bent naar Paleis 12 of het Koning Boudewijnstadion te gaan. Het biedt een vergelijkbare kaart en een even warm welkom.

Skievelat de Wand heeft een gratis pendeldienst, die u naar uw sportieve en muzikale evenementen in Paleis 12 vervoert. Een gratis en zeer praktische service, waardoor u niet hoeft te zoeken naar een nieuwe parkeerplaats en de auto kunt laten staan.