TOP
Skievelat - Sablon

Skievelat - Sablon

Bij Skievelat eten we 100% Belgisch in plaats van slikken

Website contact  Send message
Skievelat, een typisch Belgische brasserie!

Skievelat is de ideale plek om een goede maaltijd te nuttigen vóór een middag of avondactiviteit

Deze Sablon-brouwerij biedt u in een moderne en vriendelijke sfeer de beste gerechten uit de Belgische gastronomie. Bij Skievelat heeft u keuze te over! Tussen een rundertartaar, een Vlaamse karbonade, witlofgratin en de stoemp van de dag... Dit zijn slechts enkele voorbeelden van zeer goede Belgische gerechten waarvan u kunt genieten.

Voor de grote eters zijn er de maxi-pastagerechten en voor kinderen onder de 14 biedt de Skievelat specifieke menu's: spaghetti, gehaktballen en steaks met friet. Allemaal ideale oplossingen voor een goede maaltijd met familie of vrienden.

Een kwaliteitsservice, die u in een goed humeur brengt

Bij de Skievelat hebben de obers het goed begrepen; u komt er om zich te ontspannen… Ze verwelkomen u met een glimlach op hun gezicht en ze staan voor u klaar, zodat u een fijne tijd beleeft. Zij zullen u ook de beste gerechten van het menu kunnen adviseren, afhankelijk van uw wensen.

Skievelat aan de Wand: ideaal vóór een avondconcert bij Paleis 12

Skievelat beschikt over een tweede restaurant, gelegen in het Wandkwartier te Laeken. Een gunstige locatie als u van plan bent naar Paleis 12 of het Koning Boudewijnstadion te gaan. Het biedt een vergelijkbare kaart en een even warm welkom.

Skievelat de Wand heeft een gratis pendeldienst, die u naar uw sportieve en muzikale evenementen in Paleis 12 vervoert. Een gratis en zeer praktische service, waardoor u niet hoeft te zoeken naar een nieuwe parkeerplaats en de auto kunt laten staan.