TOP
Spicy Grill

Spicy Grill Laten we Indiase smaken ontdekken alsof je er was

Website contact  Send message
Spicy Grill of al het exotische van India in het hartje van Brussel, in de Europese wijk. In combinatie met de traditionele Indische culinaire kunst en hedendaagse tendensen neemt de keuken uw smaakpapillen mee op reis naar de typische smaken van India. Laat u vanaf het begin betoveren door deze keuken.

Spicy Grill verwelkomt u in een huis van het begin van de 20e eeuw in een modern decor met toch nog een originele toets. Dankzij de geeloranje tinten hangt er een warme en ludieke sfeer, zonder daarbij de immense fresco te vergeten van een olifantenkok die ons herinnert aan Ganesh, die hier overigens alomtegenwoordig is.

Spicy Grill : de kaart

Zodra u comfortabel zit aan één van de mooi gedekte tafels, hoeft u enkel nog een keuze te maken. Tikka kip, tandoori scampi's, Indische loempia, thali groenten, mughlai biryani lamsvlees. De opsomming alleen al doet ons reizen. Bovendien wordt alles bereid zoals u het wilt of dat nu heel pikant of minder pikant is. Aarzel niet om dit te vermelden tijdens uw bestelling.

India thuis of op kantoor ?

Niets is zo eenvoudig. Alles wat op de kaart van Spicy Grill staat, kan u ook meenemen, om het even waar u bent, zal u India terugvinden in uw bord.