TOP
Spicy House

Spicy House Traditionele gerechten uit de Indische keuken

Website contact  Send message
Het kleurrijke Indische restaurant, bekent voor haar authentieke recepten, opent haar deuren op de Leuvensesteenweg 225 in Brussel!

Een buffet rijk aan smaken

Dit zijn de kleine schatten die op het marmeren buffet van Spicy House kunnen worden gevonden! Elke dag wordt het buffet aangevuld met verschillende typische Indische gerechten, waardoor het een parade aan kleuren en oriëntaalse smaken is. Alle gerechten worden vers voorbereid, en ze zijn ook glutenvrij! Het buffet biedt ook een grootte keuze aan groenten en andere bijgerechten.

De specialiteiten van het restaurant zijn alle traditionele gerechten van de Indische keuken: Tandori, Biryani, Tikka Massala, Korma, Jalfrezi, en meer, die allemaal wachten om door u te beproeft worden. Bij Spicy House bent u de chef! U kunt uw eigen bord maken en zo vaak bijscheppen als u het wenst. Het variëteit aan recepten zal iedereen kunnen bekoren!

 

Een reis naar het land van de kruiden

Het magische ingrédiënt is de kruiderij! Kurkuma, kaneel, gember, karwij, saffraan, kardemom, enz.  zijn allemaal ambachtelijke en 100% zelfgemaakte kruiden! Het restaurant is zeker de kruiden specialist van Brussel! Het buffet is gemaakt om de Indische cultuur te laten zien, en biedt een echte reis naar India aan, het land van de kruiden en smaken. Natuurlijk zijn er ook milde gerechten voor degenen die niet van pittigheid houden. Voor de bierliefhebbers is er de King Fischer Indian bier die ook zeker het proeven waard is!

 

Een warm welkom

De kleurrijke Indische inrichting is het eerste wat u ziet! In een exotische en relaxerende sfeer vermengen de kleuren zich met het hout. Een uniek concept in Brussel! Het restaurant is geairconditioneert, en heeft ook een terras voor de zonnige dagen, evenals een banket ruimte.

 

Het doel van Spicy House is om u een thuis gevoel te geven terwijl u een express reis naar India krijgt, een echte droom!