TOP
Star of Asia

Star of Asia Star of Asia is het toevluchtsoord voor liefhebbers van de Indiase keuke

Website contact  Send message
Laat u omhullen door de geur van Indiase kruiden en geniet van de smakelijke Indiase keuken in het hart van de Europese wijk

Prachtige kleuren en specerijen

Voor iets compleet anders voor uw smaakpapillen, gaat u naar Star of Asia. Dit Indiase restaurant in het hart van de Europese wijk zal u verrassen.

Als u al gewend bent aan Indiase smaken, kunt u de klassieke biryani’s en curry’s herontdekken of u laten verleiden door de specialiteiten van de chef.

Voor de mensen die nog geen kenners zijn: al deze Indiase specialiteiten geven u zin om ze allemaal te proberen! De gedetailleerde kaart met zijn legenda zal u helpen bij de keuze van uw gerecht, van zeer pittig tot minder pittig.

 

Kwaliteit en service

Waar Star of Asia u verzekert van een goede tijd, is dit te danken aan de kwaliteit van de gebruikte ingrediënten. De keuken is smakelijk en verfijnd, altijd met zorg geserveerd. Naast de kwaliteit van producten, is ook de kwaliteit van de dienstverlening heel belangrijk. In dit kleine restaurant staat de ober tot uw dienst om naar u te luisteren.

De decoratie is kleurrijk, de zachte verlichting begeleidt u tijdens uw culinaire reis.

Als u niet in het restaurant kunt genieten, geniet dan van het eten door het mee te nemen of af te laten leveren!

 

Een smulpartij voor vegetariërs

De Indiase keuken is er zowel voor vegetariërs als voor vleeseters, beide hebben een ruime keuze. Star of Asia biedt de vegetariërs Palak paneer, Dal Tharka en de specialiteit Thali "Star of Asia". Het assortiment biryani’s biedt bijvoorbeeld Chicken tikka biryani of Bramputra chicken biryani. De grote klassiekers van de Indiase gerechten worden ook geëerd, met bijvoorbeeld de Jal Frezi Tikka jal Frezi, Trivadram Madras curry, vindaloo curry Goa Raja korma curry, tikka masala Bombay of Butter curry. Kortom: u moet meer dan eens terugkeren om alles te proeven!