TOP
Sweet Design

Sweet Design Om te maken of te kopen... het niet te missen adres voor gebak!

Website contact  Send message
Vertrouw op Sweet Design voor trainingen in gebakdesign, of het maken van taarten op maat voor uw gelegenheden.

Sweet Design biedt amateurs, professionals of banketbakkers de beste gastronomische ervaring in Brussel en is geaccrediteerd door de prestigieuze Knightsbridge PME School of Cake Decorating en Confectionery Arts in Londen.

Deze school is gespecialiseerd in het ontwerp van gebak en biedt verschillende soorten cursussen aan: door de cursus "PME Professional Diploma" en MASTERCLASS Integrale PME kunt u een ​​ in de Cake Design-industrie erkend diploma krijgen, dat is gecertificeerd door de London PME School en de opleiding Bakkerij-Patisserie helpt je om te slagen voor het examen van de Central Jury. Alle informatie voor conferenties vind je op de website. Voor team building of andere evenementen worden ook privéworkshops aangeboden.
 

De training wordt verzorgd door een professionele gebakdesigner en vindt plaats in een ruimte die exclusief voor dit doel is bestemd. Gebak zal geen geheimen meer voor je hebben en je zult de deelnemers aan de show "De beste banketbakker" niet meer benijden.
 

Op verzoek realiseert Sweet Design uw op maat gemaakte kwaliteitstaart volgens het thema van uw evenement, uw smaak en uw wensen. Bij Sweet Design wordt alles gedaan om van uw ideeën een traktatie te maken. Elk item is uniek en de taartontwerper deinst voor geen enkele artistieke uitdaging en smaak terug! Of het nu gebak is, opgebouwde items, zoete of hartige cupcakes of versierde zandkoekjes ... Uw smaakpapillen zullen tevreden zijn.
 

Voor uw gebakmaterialen of gebakdesign gaat u naar de boetiek Sweet Design, gelegen aan de Vanderkinderestraat in Ukkel.