TOP
The Lodge

The Lodge Een unieke setting voor een warme sfeer en een keuken van kwaliteit

Website contact  Send message
Dine, Drink & More... Sinds 2008 verwelkomt de brasserie The Lodge u in een uitzonderlijk kader.

 Met uitzicht op de Visserijstraat, dé ideale plek voor een lunch met collega's, een diner onder vrienden, een aperitief in de zon of zelfs voor de organisatie van al uw evenementen.

Zodra u binnen bent, wordt u ondergedompeld in een intieme en warme sfeer. Dankzij de klantvriendelijkheid van het personeel en de gezelligheid, zal u zich er helemaal thuis voelen. En toch zal u tegelijkertijd het gevoel hebben even weg te zijn, dankzij het kleurrijke decor met Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse accenten en het atypische kader van het huis dat omgeven is door een tuin met vijver. Wat het ook zij, het is op alle vlakken een bezoekje waard...
 

Niveau 1... Het restaurant

Aan een tafeltje binnen, in de tuin naast de vijver of op het paalterras, kom het beste van onze brasseriekeuken proeven. Belgische, Franse, Italiaans of Aziatische smaken, aan u de keuze. Op het menu, vindt u onder andere de begeerde Argentijnse entrecote, sint-jakobsschelpen, sashimi's... Bovendien staan er ook seizoenssuggesties op de kaart. Genoeg om iedereen van te laten smullen, in elk seizoen.

Niveau 2... De Bar-Club

Ook hier blinkt The Lodge uit dankzij de gezellige sfeer die er heerst, terwijl het ongewone aspect dat dit restaurant van anderen onderscheidt, blijft behouden. Proef van de cocktails in de bar. Als u tenminste niet liever een ijsje eet op het grote terras. De Bar-Club van The Lodge verandert op donderdag, vrijdag en zaterdag in een muziekbar waar het heel snel sfeervol kan worden.
 

Organisatie van evenementen

Voor al uw evenementen : diners, verjaardagen, cocktails,... stelt The Lodge z'n verschillende ruimtes ter uwer beschikking. Zo is er een banketzaal die tot 30 genodigden kan ontvangen, de cocktailzaal verwelkomt zo'n 120 personen. Alles kan op maat worden georganiseerd om zo het best aan uw verwachtingen te voldoen.

Voor The Lodge zijn gezelligheid en een goede sfeer meer dan zomaar woorden, maar zijn ze een filosofie. Wacht niet langer om dit zelf te ontdekken, u komt gegarandeerd terug.