Comment créer davantage de revenus pour votre entreprise grâce à un état d'esprit axé sur l'argent

Travailler
Écrit par Brusselslife Rédaction - 19 janv. 2023, 00:00 (Mis à jour: 19 janv. 2023, 15:05)
Comment créer davantage de revenus pour votre entreprise grâce à un état d'esprit axé sur l'argent

Het verschil tussen zij die het grote geld binnenhalen en zij die blijven hangen. Mindset en durf. Zo simpel is het. Wil jij je een money making minds...

Wat is een money making mindset?

Heb jij je zinnen gezet op meer geld verdienen? Wil jij je business laten boomen? Dan heb je een money making mindset nodig! Met de juiste focus en instelling kun je je doel bereiken: meer inkomen. Maar wat is dat precies, een money making mindset. Nee, het is niet genoeg om gewoon meer inkomen te willen, dan zou iedereen een money making mindset hebben en helaas, dat is niet het geval. Nee, miemand met een moneymaking mindset gelooft in zijn eigen succes, weet wat hij waard is en durft te investeren in zichzelf en zijn of haar zaak. Hoe? Door te betalen voor growth hacking bijvoorbeeld en andere manieren om je business te laten groeien, zoals e-commerce seo en slimme marketing. Let trouwens even goed op het woordje ‘durven’. Ja, met de juiste mindset durf je af en toe wel eens een (berekend) risico te nemen.

Hoe krijg ik een money making mindset?

Ha! Goeie vraag! Hoe krijg je nu zo’n golden mindset? Sommigen zijn ermee geboren, anderen moeten het zich nog eigen maken. Het begint met een positieve money mindset, waar je je associaties met geld aanpakt. Negatieve gedachten als ‘geld maakt niet gelukkig’ en ‘ik zal nooit rijk worden’ komen je flow niet ten goede. Maar bedenk wat je allemaal wél kunt doen met meer geld. Als je geïnteresseerd bent in meer informatie over money mindset, luister dan eens wat podcasts die over dit onderwerp gaan, zoals The Money Tree of Design Your Dream Life.

Wanneer pluk ik de vruchten van mijn mindset?

Wanneer je beseft dat meer geld voor meer groei kan zorgen. Op persoonlijk en op professioneel vlak. Het hangt er maar wat je met je extra inkomen van plan bent. Huur je bijvoorbeeld een seo specialist in om je webshop nog meer organisch verkeer te laten trekken? Of ga je op reis met je gezin om je te ontspannen? Geld is een middel om jouw persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Voor je het weet pluk je er de vruchten van.

Avez-vous apprécié cet article?

Partagez-le

Chargement de l'article suivant ......

Newsletter

Chaque semaine, du nouveau contenu dans votre boîte mail

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]