Voici où trouver la robe de mariée de vos rêves à Bruxelles.

Shopping
Écrit par Brusselslife Rédaction - 25 janv. 2023, 00:00 (Mis à jour: 24 janv. 2023, 09:11)
Voici où trouver la robe de mariée de vos rêves à Bruxelles.

Je wil natuurlijk dat alles tot in de kleinste details goed zit op je trouwfeest, maar hier gaat een heleboel organisatie aan vooraf. Je moet aan zo v...

1. Queen to be

Zijn de trouwkaarten eindelijk verzonden naar de drukker? Dan is het de moment om een bezoek in te plannen bij Queen to be. Je shopt er prachtige exemplaren in een showroom compleet gebaseerd op modeontwerpster Elsa Gary, die bovendien enorm veel klasse uitstraalt. Daarnaast zijn de jurken gemaakt met oog voor kwaliteit waardoor je hem na enkele jaren volledig intact uit je dressing haalt. 

Vind gemakkelijk uw trouwjurk

2. Moderna Fashion

Nood aan een persoonlijke aanpak tijdens het kiezen van je jurk? Dan ben je Moderna Fashion aan het juiste adres. In deze intieme boetiek vind je een trouwjurk in elke stijl. Zo voel jij je goed in je vel op je grote dag, in een prachtige jurk die volledig bij je past. Het team houdt er namelijk rekening met je lichaamsbouw en pasvorm, in combinatie met eerlijk advies. Tip: reken ongeveer 8 maanden in om je trouwjurk tot in de puntjes af te werken. Ga daarom zeker op tijd langs bij de bruidswinkel.

3. Charline Verbeken

Op zoek naar een vrouwelijke, sensuele jurk? Ga dan eens langs bij de charmante boetiek Charline Verbeken. Denk alvorens je bezoek al even na over je voorkeuren. Een lange of korte jurk? Werk je met een thema of bepaald kleurenpalet? Allemaal zaken waar ze je hier maar al te graag mee verder helpen. De perfecte bruidsjurk geshopt? Dan is het tijd om een uitnodiging te versturen.

Voel je mooi in je trouwjurk

4. My Day

Bij een droomhuwelijk hoort uiteraard een droomjurk, en dat weten ze maar al te goed bij My Day. Bovendien snapt de boetiek dat het niet voor iedereen even makkelijk is zich in een bruidsjurk te vertonen. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan het goed in je vel voelen. Vaak last van keuzestress? Breng hier gerust meerdere dierbaren mee die je helpen om voor de perfecte jurk te gaan.

Avez-vous apprécié cet article?

Partagez-le

Chargement de l'article suivant ......

Newsletter

Chaque semaine, du nouveau contenu dans votre boîte mail

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2023 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]