TOP

Etike

Avenue de Wezembeek, 51, 51
1950 Crainhem

Etike

Website contact  Send message
Ontspanning, welzijn, relaxatie, afslanken. Geef je lichaam de aandacht die het verdient en duik in een wereld waar positieve energie en prioriteit is.

Sinds 2001 verwelkomt Sabine je in een gezellige en warme ruimte om kennis te maken met haar verschillende massages, aangepast aan je noden en verlangens.

Ontspannende massage

Laat je leiden door de delicate geur van essentiële oliën en kies voor pure ontspanning. Welvingen en spanningen behoren binnenkort tot het verleden. Je lichaam en geest worden met elkaar verbonden. Gedurende een uur van volledige relaxatie ben je in volledige harmonie.

Massage al zittend

Het is niet steeds evident om tijd voor jezelf te vinden. Sabine heeft dit goed begrepen en biedt een massage met verschillende weldaden, gedurende vijftien minuten èn met je kledij aan. Neem comfortabel plaats op een ergonomische stoel, laat je spanningen wegnemen en vind tonus en energie om je werkdag verder te zetten. Ideaal op kantoor, in je onderneming en tijdens een congres.

Afslanken

Heb je al horen spreken over lipomassage of endermologie? Deze efficiënte en niet-ingrijpende techniek laat toe te werken aan rondingen die moeilijk te verwijderen zijn.

Lipomassage behandelt problemen met cellulitis, verslapping van de huid en lokale vetophopingen. De resultaten van deze techniek zijn wetenschappelijk bewezen. Met een mechanische palperen-rollen massage wordt je lichaam gesculpteerd en versterkt.

De Liftmassage behandelt de huid van je gezicht. Deze pijnloze huidstimulatie stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, egaliseert rimpels, verbetert de tint en verwijdert de dubbele kin. Dit zonder de gevolgen van chirurgie of inspuitingen.

Bij Etike is de voornaamste bezorgdheid van Sabine Boffing jouw tevredenheid.