TOP
Argentina

Argentina

Place Colignon, 14
1030 Schaerbeek

Het beste vlees van de pampa

Website reservations  Reservations contact  Send message
Afspraak bij Argentina, een nieuwe roodzwarte keten met legendarisch vlees van paarden, dieren met hoorns en meer.

Na de opening van La Cueva de Castilla zet Roberto Ponte nu voet aan Argentijnse wal met Argentina. Gelegen in Schaerbeek biedt deze nieuwe keten een ruime keus aan vlees.
 

Om zich in dit nieuwe avontuur te storten, heeft Robert de ideale partner gevonden: Juan, een Chef uit Sevilla die zijn ervaring heeft opgedaan in restaurants die gespecialiseerd zijn in de Argentijnse keuken. Deze respectabele ervaring wordt ingezet om het beste vlees aan te kunnen bieden: het beste van het paard, rund, kalf, lam en varken.
 

Argentina richt zich op de vleesfans die zich te goed willen doen aan gebraden of gegrild vlees, met sauzen als archiduc en béarnaise, op basis van peper en roquefort of op de Argentijnse manier met de beruchte ‘chimichurri’, die bestaat uit koriander, Spaanse peper, knoflook en limoen.
 

Als voorgerecht zijn er onder andere vleesempanadas (kleine gevulde deegflapjes), gegrilde chorizo met mangoconfijt en tortillas die u meenemen op ontdekkingstocht naar de enorme, uitgestrekte grasvlakten van Argentinië, waar het eten van vlees een religie is.
 

Bij Argentina kunt u ook kiezen voor een reeks vleessuggesties, heerlijke samengestelde salades en wijnen van het land die geleidelijk op het menu zullen verschijnen.
 

Het decor in het rood en zwart van Stendhal is klaar voor de show. Het mooie terras heeft een dertigtal tafels en zal ruiters overtuigen van hun paard te stappen. Het terras zal een zeer gewaardeerde stop vormen voor wijnliefhebbers.