Apps: een nieuwe manier om een taal te leren

Geschreven door Kaya Josse - 13 apr. 2018, 12:23 (Bijwerken: 04 mei 2020, 15:55)
Apps: een nieuwe manier om een taal te leren
Smartphones zijn ons dagelijks leven binnengedrongen. Sommigen van ons zijn er zelfs helemaal verslaafd aan.

Dus, waarom zou je ze niet gebruiken om te leren!

 

Brusselslife biedt u de selectie van de beste gratis mobiele applicaties waarmee u een nieuwe taal leert!
 

Duolingo
Duolingo biedt leuke games en niveaus om te ontgrendelen om woordenschat, vervoeging, grammatica, interpunctie en luisterervaring te verbeteren. In elke fase worden gebruikers getest en de moeilijkheidsgraad evolueert geleidelijk. De applicatie behandelt vele onderwerpen zoals familie, eten, dieren, ... Het is ook mogelijk om uw gegevens op te slaan en te trainen op uw smartphone zoals op uw tablet. Ten slotte kunt u zelfs een team samenstellen met andere gebruikers.
 

Voor Franstaligen zijn de beschikbare talen Engels, Spaans, Italiaans, Duits en Portugees. Andere talen zijn ook beschikbaar, afhankelijk van de moedertaal van de gebruiker.
 

Busuu
Door 3000 zinnen om te lezen en te beluisteren, behandelt Busuu meer dan 150 onderwerpen uit het dagelijkse en professionele leven. Deze applicatie zal je vertrouwd maken met woordenschat, grammatica, lezen evenals mondeling en schriftelijk begrip. De applicatie biedt ook de mogelijkheid om vocabulaire lijsten te maken. Wat deze applicatie authentiek maakt, is de mogelijkheid om een ​​geschreven oefening te laten doen door de aanwezige native community om gebruikers te helpen.
 

Beschikbare talen zijn Engels, Spaans, Duits, Italiaans, Japans, Portugees, Russisch, Turks, Arabisch, Chinees en Pools.

memrise
Memrise is gebaseerd op een systeem van kaarten met woorden met hun betekenis, hun uitspraak en voorbeelden van situaties waarin ze kunnen worden gebruikt. Gebruikers moeten deze kaarten binnen een bepaalde periode onthouden en herhalen. Het is ook mogelijk om de dagelijkse duur te bepalen waarin u wilt trainen. Deze applicatie staat je niet toe om je grammatica te verbeteren, maar is ideaal als het je doel is om nieuwe woordenschat op te doen!
 

De beschikbare talen zijn Frans, Spaans, Duits, Engels, Chinees, Japans, Koreaans, Italiaans en Russisch.
 

Semper
Semper gebruikt een methode die behoorlijk verschilt van eerdere applicaties. De applicatie maakt gebruik van micro-learning. Inderdaad, het werkt vanuit kleine puzzels die gedurende de dag worden aangeboden. Gebruikers moeten bijvoorbeeld de juiste vertaling van een woord geven in afwachting dat de pagina wordt geladen of voordat u uw scherm kunt ontgrendelen! Wat motiveert je om je vocabulaire te herzien!
 

De applicatie biedt meer dan 50 verschillende talen!
 

Als je niet de neiging hebt om zelfstandig te leren, aarzel dan niet om onze sectie "Studeren en leren" te raadplegen
Studeer en leer
Bestudeer en leer "
 

Vanaf nu heb je geen excuses meer om geen nieuwe taal te leren!

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]