Verzekering, online informatie

Geschreven door BrusselsLife Team - 27 sep. 2006, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Verzekering, online informatie
In België zijn de bankiers, net zoals elders in Europa, ook verzekeraars geworden. Omgekeerd verdelen verzekeringsmaatschappijen ook financiële producten.

Ondanks deze tendens zweert de Belg nog steeds bij zijn makelaar voor het afsluiten van zijn verzekeringspolissen. Deze onafhankelijke tussenagent die onpartijdigheid en goed advies garandeert, wordt verkozen boven banken en verzekeringsmaatschappijen. Aarzel dus niet om de Belgische zoekmotor Ebroker (www.ebroker.be) te raadplegen om een makelaar bij u in de buurt te vinden. Verder kunt u ook terecht op de websites van de Fédération des Professionnels de l'Assurance en Belgique (www.feprabel.be) en die van de Beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen (www.assuralia.be) waar u veel informatie vindt over het Belgische verzekeringslandschap.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]