TOP
-->

Schoonheid met een vleugje bio

vincent -. Huidverzorging

14 Jun 2021, 00:06 Last Updated: 14 Jun 2021, 10:06

Er is geen twijfel over, bio is in! Ook schoonheid volgt deze groene trend die al jaren in de mode is.

Schoonheid met een vleugje bio
Schoonheid met een vleugje bio

De instituten

Ook al maakt 100% biologisch maar beetje bij beetje zijn opgang in Brussel, de instituten hebben zich toegelegd op productlijnen waar steeds meer vraag naar is.

In Hoeilaart, in de onmiddellijke periferie van Brussel, maakt het Instituut Sylvitis er een punt van eer van om 100% natuurlijke verzorging te bieden. De gebruikte producten zijn, op hun beurt, niet getest op dieren en sommige zijn zelfs ontwikkeld door het huis.

De winkels

Steeds meer schoonheidswinkels hebben bioproducten in hun assortiment. Super Green Me - De Ecoshop is gelegen in de alom bekende Dansaertstraat en promoot ecologie in het dagelijkse leven en toegankelijkheid voor iedereen. Antoine Dansaertstraat Cosmeticary selecteert voor u exclusieve cosmetische producten uit de hele de wereld. Ze worden gemaakt met hoogwaardige technologiën en bio gecertificeerde natuurlijke producten. Ten slotte, heren, zult u merken dat dit adres er ook voor u is! In dezelfde buurt, maar in een totaal andere omgeving, heeft Desmecht alle voordelen van de natuur weten te behouden.

Op een steenworp afstand van Ma Campagne biedt Bamboo een selectie producten die soms ethisch, soms organisch en vaak etico-bio-duurzaam zijn. Behalve een gamma c osmetica, vindt u er ook mode- en decoratieartikelen.

Tot slot vermelden we nog de Oxfam Wereldwinkels waar niet alle producten bio zijn, maar die respect hebben voor de eerlijke handel. Vincent Depreay

Schoonheidsinstituut Bio Produits de beauté & cosmétiques