Belgian Legal Award 2011

Geschreven door BrusselsLife Team - 27 okt. 2009, 00:00 (Bijwerken: 13 dec. 2012, 07:59)
Belgian Legal Award 2011
De Legal Awards eer excellentie, continuïteit en innovatie op het gebied van het recht. Grote succes van de deelname voor de 6e editie van de Legal Awards met grote maten van de wet in België en de nieuwe markt. Als belangrijke spelers in het internationale recht en het mededingingsrecht in Brussel actief zijn (EuroBrussels). Een nieuwe categorie is ook gemaakt van dit jaar 'het hoogste potentieel Law Firm of the Year op de specifieke potentiële bedrijven te markeren.

In de meeste industrieën en sectoren, zijn bedrijven en betrokken particulieren beloond. Deze erkenning mag niet worden voorbehouden voor de wereld van film en muziek. Uitvoeren van de wet is een kunst! En deze kunst moet worden erkend, zoals elders gebeurt in vele landen. Brussel is een van de grootste hoofdsteden juridische wereld, zo niet het belangrijkste! Iedereen is gevestigd in Brussel! Met de Belgian Legal Awards, de Europese hoofdstad heeft nu de juridische sector gebeurtenis die het verdient. De prijsuitreiking beloont het talent, deskundigheid, innovatie en professionaliteit binnen de juridische wereld. Een exclusief galadiner brengt alle belangrijke wet in België: een unieke kans om meer over deze wereld te leren en te bespreken met beleidsmakers in de industrie.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]