Bezoek het historisch centrum van Brussel met de paardenkoets

Geschreven door Frédéric Solvel - 10 sep. 2013, 00:00 (Bijwerken: 10 mrt. 2022, 16:06)
Bezoek het historisch centrum van Brussel met de paardenkoets
Ben je op zoek naar een nieuwe manier om je te verplaatsen bij je bezoek aan Brussel ? Schrikt het idee van uren te moeten wandelen je af? Vrees je je wagen niet meer terug te vinden in de kronkelende straten van het centrum?

Vanaf het vertrek op de Grote Markt kan je het historische centrum bezoeken, comfortabel gezeten in een paardenkoets van het type Victoria.

Een ander soort bezoek

De tochten in een paardenkoets starten en eindigen in de schaduw van het stadhuis (Charles Bulsstraat). Je rijdt door het historische centrum van de stad, meer bepaald langs het Agoraplein, de Grasmarkt, de Stoofstraat en de Zuidstraat. Is er een regenbui in het vooruitzicht? Maak je geen zorgen, de koetsen kunnen overdekt worden bij slecht weer.

Een rit duurt ongeveer een half uur. De koetsen kunnen tot vijf passagiers comfortabel vervoeren. Perfect voor een uitstap met je familie of vrienden, of voor een romantisch moment met z'n twee...

Praktisch

De paardenkoetsen zijn 3652 dagen per jaar beschikbaar! In de zomer worden ook nachtbezoeken georganiseerd. Je hoeft niet te reserveren. De rit kost 39 € voor maximaal vijf passagiers. Aarzel niet om als je in de buurt van de Grote Markt bent, een koets in te stappen en Brussel vanuit een heel ander perspectief te bezoeken.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]