Bier... per kilometer

Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 28 jun. 2006, 00:00 (Bijwerken: 02 jan. 2014, 10:13)
Bier... per kilometer
Bent u op zoek naar gebrouwen heerlijkheden? Ziehier een selectie van de uitgebreidste bierkaarten in de hoofdstad.

Als wereldkampioen in alle categorieën stelt Delirium niet minder dan 2000 bieren voor. U kan er kiezen tussen collectiebieren, bieren geserveerd in immense glazen, als cocktail of troebel groen... dit alles in een gezellig, muzikaal kader. Een favoriet bij studenten en levensgenieters is Moeder Lambic, een klassieker in z'n genre. Het is een kleine zaak, maar dat maakt haar net charmant. U vindt er ongeveer 1000 bieren, waarvan 400 Belgische. Veel bieren worden rechtstreeks getapt.

Atelier is heel studentikoos en heeft een houten inrichting. U vindt er enkele zeldzame bieren. Hier kunt u uw ogen niet van de muren afhouden, want daarop vindt u een overzicht van de bieren. Tot slot is er Bier Circus, net gerenoveerd. Het is gekend voor trappisten, lambiek en andere speciale bieren. U kunt er ook genieten van gerechten, bereid met bier.

Met zo'n uitgebreide keuze kunnen we niet anders dan u aan te raden met mate te drinken. Cheers ! OLIGRAPHE / van de Kerchove

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]