Bio winkelen

Geschreven door Rédaction BrusselsLife.be - 22 nov. 2012, 00:00 (Bijwerken: 06 sep. 2017, 13:42)
Bio winkelen
Bio shoppen wordt steeds populairder en "groene" winkels zijn er in overvloed. Bio katoen, wol of zijde, kledij van natuurlijke materialen van biologische landbouw voor het welzijn van vrouwen, mannen en natuur...

SuperGreen Me

Cosmetica, mode voor kinderen en volwassenen, ondergoed, schoenen, accessoires, beddengoed en schoonmaakproducten, allemaal gemaakt met 100% ecologische producten. De trendy winkel SuperGreen Me in de Dansaertwijk werkt volgens twee criteria: een kleine footprint en respect voor de menselijke gezondheid. Twee principes die het label van "Ecoshop garanderen.

Oxfam - Wereldwinkels

Artikels geproduceerd met respect voor de regels van eerlijke handel. Dat is het credo van Oxfam - Wereldwinkels. Een breed assortiment van producten die zijn ingedeeld in 6 categorieën: Wellness, Cosmetica, Hobby's, Huis & Decoratie, Mode & Accessoires en Food gemaakt van natuurlijke materialen, met een eigentijdse vorm en traditioneel gemaakt.

Bamboo

Bamboo biedt een selectie van ethische, bio en duurzame producten. Een ontdekking van chique, nomadische, stedelijke fair trade. Een ontmoeting tussen Europese ontwerpers, ambachtslieden uit het Zuiden en verantwoordelijke consumenten.

Natural Selection

Modus en milieubescherming gaan hand in hand... Kleding, schoenen en accessoires op basis van ecologische materialen en methodes met respect voor de planeet. De winkel van Natural Selection is gesloten maar u kan op de website gaan om van private verkoop te genieten.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]