TOP

Bio winkelen

Rédaction BrusselsLife.be.

23 Nov 2012, 03:11 Last Updated: 06 Sep 2017, 13:09

Bio shoppen wordt steeds populairder en "groene" winkels zijn er in overvloed. Bio katoen, wol of zijde, kledij van natuurlijke materialen van biologische landbouw voor het welzijn van vrouwen, mannen en natuur...

SuperGreen Me

Cosmetica, mode voor kinderen en volwassenen, ondergoed, schoenen, accessoires, beddengoed en schoonmaakproducten, allemaal gemaakt met 100% ecologische producten. De trendy winkel SuperGreen Me in de Dansaertwijk werkt volgens twee criteria: een kleine footprint en respect voor de menselijke gezondheid. Twee principes die het label van "Ecoshop garanderen.

Oxfam - Wereldwinkels

Artikels geproduceerd met respect voor de regels van eerlijke handel. Dat is het credo van Oxfam - Wereldwinkels. Een breed assortiment van producten die zijn ingedeeld in 6 categorieën: Wellness, Cosmetica, Hobby's, Huis & Decoratie, Mode & Accessoires en Food gemaakt van natuurlijke materialen, met een eigentijdse vorm en traditioneel gemaakt.

Bamboo

Bamboo biedt een selectie van ethische, bio en duurzame producten. Een ontdekking van chique, nomadische, stedelijke fair trade. Een ontmoeting tussen Europese ontwerpers, ambachtslieden uit het Zuiden en verantwoordelijke consumenten.

Natural Selection

Modus en milieubescherming gaan hand in hand... Kleding, schoenen en accessoires op basis van ecologische materialen en methodes met respect voor de planeet. De winkel van Natural Selection is gesloten maar u kan op de website gaan om van private verkoop te genieten.

Eten Biowinkels