TOP

Brusafe: de regionale school voor veiligheid, preventie en redding

Donatienne de Vleeschauwer .

29 Oct 2018, 15:10 Laast bijgewerkt: 16 Apr 2019, 17:04

Opmerkingen (0)

Brusafe verhuist naar Haren en brengt scholen met betrekking tot veiligheid, preventie en hulp bijeen met een doorverwijs- en wervingscentrum.

Brusafe: de regionale school voor veiligheid, preventie en redding
Brusafe: de regionale school voor veiligheid, preventie en redding

Brusafe: de eerste regionale school voor veiligheid, preventie en redding

Volgend jaar de Regionale en Intercommunale School of Police (ERIP), het Brussels Fire Training Centre (Fireschool), het Training Institute for Urgent Medical Aid (IFAMU) en een deel van de school Regionaal openbaar bestuur zal worden gegroepeerd onder dezelfde entiteit in Haren.   Ze worden de regionale school voor veiligheid, preventie en redding. Deze vier scholen hebben elk hun specifieke kenmerken en hun doelgroepen, maar zullen worden gegroepeerd op één enkele site om synergieën te ontwikkelen tussen de verschillende bedrijven die preventie en veiligheid implementeren.

Naast het groeperen van deze vier scholen op één site, biedt de Regionale School voor Veiligheid, Preventie en Redding een advies- en rekruteringscentrum. Deze grote school traint straathoekwerkers, brandweerlieden, paramedici, parkwachters ... Al deze activiteiten bieden een reeks preventie- en veiligheidsdiensten aan burgers.  

Op 17 november organiseert Brusafe een grote handelsbeurs voor Veiligheid, Preventie en Redding in Palais 10 - Heizel om u alle transacties, hun winkels en de nieuwe Haren-site te presenteren.

Foto credit: Brusafe

Studeren & Leren