Brussel op Iphone

Geschreven door Frédéric Solvel - 20 mrt. 2012, 00:00 (Bijwerken: 09 apr. 2018, 14:10)
Brussel op Iphone
De smartphones doen het uitstekend... De Iphone is het laatste hippe geschenk dat langzaamaan zijn kameraden die zijn uitgerust met Android en Symbian voorbijstreeft. Ook al is de gratis openbare Wi-Fi nog een utopie in Brussel en ook al kan de prijs voor 3G de spuigaten uitlopen in vergelijking met onze Europese buren, we blijven gek van alle mogelijke toepassingen. BrusselsLife geeft u zijn overzicht van App's om uw Iphone mee te laten draaien op het ritme van uw leven in Brussel.

Transport

Dankzij deze App heeft u een zicht op de actuele situatie van de voertuigen op alle trajecten. Gedaan met zeuren tijdens het wachten op de bus! En als u Villo verkiest boven het openbaar vervoer, ga dan nooit meer naar een stalling zonder vrije plaats of zonder fietsen dankzij allbikesnow. Gedaan met de taxicentrale te bellen! Met enkele klikken reserveert u uw taxi. Op hetzelfde ogenblik krijgt u informatie over de wachttijd en de prijs (bij benadering) van de aangevraagde rit. Hup taxi! Al een kwartier geblokkeerd in de tunnels? Een snelle blik op TMobilis Pro als u uw kantoor verlaat en u vermijd het getoeter van zenuwachtige chauffeurs!

Fritekoten Brussel

U heeft zin in frieten met mayonaise? Fritkots toont u de frietkoten die open en gesloten zijn om snel aan uw verlangens tegemoet te komen! En als u eerder voor fijne gerechten bent, er is ook een klassement beschikbaar.

Ancienne Belgique

Lierhebber van decibels en muziek? De App AB is er voor u! Agenda, clips, laatste nieuws over concerten...

Bashing

Ook al bevat deze App een kleine gettokant, homofobe agressie melden in een stad die multicultureel wil zijn, is geen luxe!

Het praktische leven

Heeft u het niet voor de ellenlange files in de supermarkt? Collect&Go en Delhaize Direct doen uw boodschappen vanop uw Iphone. Het leven kan toch mooi zijn... Heeft u al een week een overschrijvingsformulier in uw jaszak zitten? Als u nu eens de App van uw bankinstelling zou installeren... Er zijn ook veel toepassingen naar aanleiding van beurzen of evenementen. Breng zeker eens een bezoekje aan de AppStore.

Niet te missen

Vergeet zeker niet Foursquare om uzelf en uw vrienden te lokaliseren. Wie verslingerd is aan sociale netwerken, heeft uiteraard de Iphoneversies van Twitter en Facebook. Instagram of Hipstamatic geven een artistieke kant aan uw gebruikelijke foto's. Tot slot is Shazam uw geheime wapen voor uw toekomstige blind dates! Frédéric Solvel

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]