BrusselsLife met Hélène Lecomte

Geschreven door BrusselsLife Team - 14 jan. 2009, 00:00 (Bijwerken: 30 apr. 2013, 14:10)
BrusselsLife met Hélène Lecomte
Niets kon voorspellen dat Hélène het, na een eerste job als directiesecretaresse bij het Paleis voor Schone Kunsten, zou schoppen tot organisatrice van spektakeluitstappen.

Ze werkt bij Exploration du Monde en zorgt er voor begeleiding op het terrein en de organisatie van conferenties. Steeds met hetzelfde enthousiasme en dezelfde passie voor de ontdekking van de wereld. Ontmoeting met deze vrouw en gelukkige moeder, die haar vrije tijd verdeelt tussen reizen, lezen en duizenden uitstapjes met haar vrienden in een razend tempo. We ontdekten al snel dat haar werk en privéleven verweven zijn met geluk op de weg van deze tourmanager. PC

Leuk of niet...

Uw toffe bar? De Mort Subite voor de Belgische bieren en de boterhammen met plattekaas en radijsjes. Uw leuke restaurant ? De Kokob, om met de vingers te eten. Uw leuke plaats om een gezellige avond door te brengen? Een mooie film in de Vendôme, liefst gevolgd door een spaghetti in de Spaghettière om over de film te discussiëren. Anders een gezellige avond bij mij thuis met m’n vrienden. Hoe ziet een geslaagde zondag eruit voor u? Met vriendinnen naar de markt op het Jourdanplein, frieten bij Antoine en een goeie Kriek in het café aan de overkant en tot slot een lekkere kleine koffie in de Bar Filigranes. Wat vindt u helemaal niet leuk in Brussel? De werken. Wat is het leukst in Brussel? De vele groene plaatsen, de ontmoetingen met verschillende culturen en vooral de menselijke kan van de stad.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]