Bubbles, Foam & House Music!

Geschreven door BrusselsLife Team - 23 aug. 2005, 00:00 (Bijwerken: 06 jan. 2014, 09:47)
Bubbles, Foam & House Music!
Het principe van de schuimavonden: schuim en muziek. Het principe van het schuim: badschuim en water (een mengeling die met een grote spuit op iedereen gespoten wordt, anders is het niet plezant). Het principe van het feest: het is grappig, volledig vrij, heel sexy en wanneer men nat is, is iedereen mooi. Vooral met een paar glaasjes op.

De uitrusting, die zeker niet mag worden vergeten, bestaat uit een stel droge kleren om zich mee aan te kleden bij het verlaten van de club, een handdoek, een berg- of zwembril (niet zo mooi maar onvermijdelijk wanneer men gevoelige ogen heeft), en het meest versleten paar baskets waarmee men ongeveer 10 minuten in lauw water zal moeten staan. En de huid? Het soort schuim is met de jaren aangepast en is nu van een betere kwaliteit, maar, het moet gezegd, in bepaalde gevallen zal uw huid, indien u zich niet beschermt, na drie dagen beginnen vervellen...en dit op de meest ongewone plaatsen. Niets ergs maar wel verrassend. Dus wanneer u naar een schuimavond gaat, probeer toch maar uw lichaam in te smeren met een crème van het soort, cacaoboter of zonnecrème. Iedereen blinkt in ieder geval, het zal dus absoluut niet opvallen.

Om terug te komen op zijn oorsprong, de schuimavonden werden voor de eerste keer georganiseerd in Ibiza in oververhitte clubs, in de jaren 80. In België is het de homo-club La Démence die het principe "espuma" heeft geïmporteerd in de Muse en Carl de Moncharline heeft er een hetero versie van geïnitieerd. Sinsdien organiseert La Démence nog steeds schuimavonden voor homo's, zoals ook de Louise Gallery sinds deze zomer, maar ook in de Fuse blijven er schuimavonden plaatsvinden voor elk soort publiek.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2024 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]