Castle Club, de sport Castle Club, sport op een grote manier

Geschreven door Brusselslife Rédaction - 07 feb. 2022, 00:00 (Bijwerken: 08 mrt. 2022, 15:18)
Castle Club, sport op een grote manier
Of u nu weer in vorm wilt komen of gewoon wat stoom wilt afblazen, Castle Club is precies de juiste sportclub voor u. 

Remise en forme physique pour rester en bonne santé chez Castle Club.

Met onze gewoonten worden we steeds sedentairder, wat heel slecht is voor ons lichaam, sterker nog, we bewegen heel weinig of helemaal niet voor sommige mensen. Om deze slechte gewoonten te corrigeren, wat is er beter dan een sport te beoefenen? U zult een liefhebber van sport worden, want sport heeft vele voordelen voor ons en stelt ons ook in staat plezier te maken. Sport is leven! 

 


De club is gevestigd in Wezembeek-Oppen, een gemeente aan de rand van Brussel


Als je in Brussel woont en je weet niet waar je heen moet om te sporten, dan kun je stoppen met zoeken, wij hebben de Castle Club voor jou. Deze multi-sportclub is gevestigd in de gemeente Wezembeek-Oppem, in Vlaams-Brabant. U denkt misschien dat dit niet aan uw criteria voldoet. Welnu, Wezembeek-Oppem is een gemeente met voorzieningen aan de rand van Brussel, wat betekent dat deze gemeente zeer dicht bij Brussel ligt en een van de dichtst bij de hoofdstad gelegen Vlaamse gemeenten is. Dus je hoeft niet ver te reizen. Bovendien wordt hier zowel Frans als Nederlands gesproken, hoewel Nederlands de officiële taal is. Dus als je niet zo goed Nederlands spreekt, zul je geen problemen hebben om je uit te drukken in de Castle Club. 

 

 

Een club met vele voordelen


Na de geografische nabijheid is er nog een ander voordeel: de aangeboden sporten zijn talrijk en kunnen zowel binnen als buiten worden beoefend, zodat men niet afhankelijk is van het weer. Fitness, zwemmen, tennis, squash of dans zijn de verschillende sporten die u in de Castle Club kunt beoefenen. Maar dat is nog niet alles, u kunt ook sporten op een competitief niveau door u aan te sluiten bij een club voor de meer competitieve sporters onder u. Als competitie niet uw sterkste kant is en u liever recreatief en voor uw plezier sport, dan heeft Castle Club de oplossing voor u. U kunt zich inschrijven voor een cursus om een sport uit te proberen, of u kunt zich inschrijven bij een academie om te profiteren van een coach die u allerlei adviezen zal geven om beter te worden in de discipline die u hebt gekozen. Wat de sfeer betreft, is deze sportclub echt vriendelijk, in feite heeft het zijn eigen restaurant met een echte chef-kok om u heerlijke gerechten voor te schotelen. Na een intensieve sportperiode kunt u dus in de club zelf nieuwe energie opdoen zonder ergens anders heen te hoeven gaan, om te genieten van een goede pizza, heerlijke gehaktballen, een voortreffelijke herderstaart of een overvloedige zelfgemaakte lasagne, om er maar een paar te noemen. 

 

Castle Club, om je aan de top te voelen


Deze club is ontworpen om het u zo comfortabel mogelijk te maken. Een ander element dat u blij zal maken, is dat dit sportcentrum zich echt richt op het gezin, met activiteiten die zijn aangepast aan kinderen en ouders.  De club is dus open en de infrastructuren zijn erop gericht u een familiegevoel te geven. Originaliteit staat op de agenda, want de Castle Club werd gebouwd in de voormalige moestuin van het 18e-eeuwse kasteel Burbure. Vandaar de naam Kasteelclub: Club du Château (de Burbure). U zult dus genieten van een aangename en ontspannende ervaring. Er zijn ook programma's om uw verjaardag te vieren in de Castle Club, als u dat wenst. Wat de prijzen betreft, biedt Castle Club zeer betaalbare prijzen, zodat iedereen van een abonnement kan profiteren. Zoals u ziet, geeft Castle Club om u en doet er alles aan om u gelukkig en gezond te houden.  

 

 

Word lid van Castle Club en maak deel uit van de sportwereld.

 

 

Omdat Brusselslife om uw gezondheid geeft. Word actief en geniet van deze toekomstige sportactiviteiten.

Vond je dit artikel leuk?

Deel het

Volgend artikel laden...

Rapport

Elke week, nieuwe inhoud in uw mailbox

Newsletter

Découvrez plus de 12 000 adresses et événements

Profitez de toutes les sections de BrusselsLife.be et découvrez plus de 12 000 adresses et un grand choix d'événements, d'informations et de conseils et astuces de notre écriture.

Brusselslife.be
Avenue Louise, 500 -1050 Ixelles, Brussels,
02/538.51.49.
TVA 0472.281.221

Copyright 2022 © Brusselslife.be Tous droits réservés. Le contenu et les images utilisés sur ce site sont protégés par le droit d'auteur. la propriétaires respectifs.

www.brusselsLife.be/[email protected]